Szakképzésben dolgozók részesültek rangos elismerésben Vácon

Szakképzésben oktatók, dolgozók vehettek át elismeréseket a Kulturális és Innovációs Minisztériumtól a Kilátó Piarista Pályaorientációs és Munkaerőpiaci Fejlesztő, Módszertani Központban 2023. szeptember 4-én, Vácon – adta hírül az Innovatív Képzéstámogató Központ. A díjazottak között van Lukácsné Németh Klára, a Váci SZC Petzelt József Technikum és Szakképző Iskola igazgató-helyettese is.

Pölöskei Gáborné szakképzésért felelős helyettes államtitkár és Magyar Zita, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal elnöke összesen 62 szakember részére adta át a Miniszter Elismerő Oklevelét, díjazva ezzel a szakképzésben végzett eredményes és példamutató munkájukat. Az elismerésben részesülők között van szakoktató, közismereti tantárgyat oktató, vezető, könyvtáros, kollégiumi nevelő, iskolatitkár, valamint további öt munkacsoport tagjai. 

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

Pölöskei Gáborné helyettes államtitkár beszédében a szakképzésben oktatókról, dolgozókról szólt elismerően és megköszönte munkájukat, különös tekintettel az utóbbi évek kihívásokkal teli időszakára. Kiemelte, hogy a kor követelményeihez igazodva nem csak a szakképzésnek kell folyamatosan megújulnia, hanem az abban dolgozóknak is. Célként fogalmazta meg a 21. századi körülmények megteremtését minden szakképző intézményben. Magyar Zita elnök, az egység és az összetartás fontosságát emelte ki beszédében, Zsódi Viktor piarista tartományfőnök pedig a felnövekvő nemzedék, a fiatalok nevelése iránti elköteleződését, az értékek megőrzésének fontosságát hangsúlyozta. 

A díjazottak listája itt tekinthető meg:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ

Hozzászólás
Előző cikkKözmeghallgatás lesz Őrbottyánban
Következő cikkÉpítőipari időutazás a Váci Cementgyár Nyílt Napján