Sorozatosan lopni próbált, az eladónőbe még bele is rúgott egy férfi Vácon

Gyógyszertárba, élelmiszerboltba, piaci bódéba próbált betörni, majd egy italdiszkont alkalmazottját rabolt ki egy 23 éves helyi férfi – a gyanú szerint. A rendőrök elfogták, a bíróság azóta letartóztatta.

A rendőrség tájékoztatása szerint Nyár óta P. Antal szinte minden próbált kimeríteni megélhetésének fedezésére. Először egy váci gyógyszertárba próbált betörni, a tulajdonos tetten érte. Nem szegte kedvét, ugyanezen a napon egy helyi élelmiszerüzlet ajtóüvegét törte be, majd megkísérelt bemászni, de ez sem sikerült, így innen is zsákmány nélkül távozott. A 23 éves férfi nem adta fel, „el akart menni a falig” – fogalmazott későbbi kihallgatásán, így ellátogatott a piacra és kivágta egy bódé hátsó ponyváját, tisztítószereket és kozmetikai termékeket markolt magához, azonban pechére a biztonsági őr útját állta.

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

Végső megoldásként visszatért egy korábbi bolti lopása helyszínére, ahol egy üveg vodkával valamint két palackozott borral szeretett volna fizetés nélkül távozni, ám az üzlet alkalmazottja utána ment, megfogta, hogy megakadályozza a lopást, miközben nemtetszésének adott hangot. A menekülő férfi zsákmánya megtartása érdekében dulakodni kezdett a nővel, majd belerúgott. Sikerült elmenekülnie, de a közterület-felügyelet munkatársai a rendőrök kiérkezésig visszatartották.

A 23 éves váci P. Antal a kihallgatása során a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, vallomást nem tett.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta letartóztatott férfi ellen rablás bűntettének, és lopás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu

Hozzászólás
Előző cikkIskolabusz szállítja a gyerekeket Szob és Márianosztra között
Következő cikkBaleset történt az M2-es autóúton