Út- és járdaépítések kezdődnek Csörögben

Szorcsik József Csörög polgármestere a község hivatalos Facebook oldalán számolt be arról, hogy pályázati forrásból út- és járdaépítések, valamint fix sebességmérők telepítése, új buszmegállók, kerékpártárolók, padok, valamint utcai hulladékgyűjtők elhelyezésére is sor kerül a következő időszakban.

A fejlesztés a Kisfaludy utcát, valamint a Tölgyfa utca egy részét érinti. Szorcsik József hangsúlyozta, hogy az útépítési munkálatoknál egy nap kivételével félsávos irányított (jelzőlámpás) lezárás várható. A lezárások esetén is menetrendnek megfelelően közlekednek majd a Volán busz járatai, valamint a szemétszállítás is zavartalanul zajlik majd. Hozzátette, hogy az adott építési szakaszoknál az érintett ingatlan-tulajdonosok időben lesznek értesítve annak érdekében, hogy felkészülhessenek az esetleges lezárásokra, melyek egyébként egy adott ingatlannál 1-2 napnál nem lesznek hosszabbak.

A település polgármestere úgy fogalmazott: „A kivitelezés végeztével az érintett utcák korszerűvé, biztonságossá, élhetőbbé, tulajdonképpen szebbé fognak válni. Gondoljunk bele, hogy szűk 4 év alatt elérjük azt, hogy a Béke tértől akadálymentes, biztonság járdán eljuthatunk a Polgármesteri Hivatalig.”

Hozzászólás
Előző cikkAz IBM szerint fokozatosan bocsátják el az embereket a váci gyárukból
Következő cikkFelhőszakadás és zivatar miatt riasztás van érvényben Pest vármegyében