Rétvári Bence: A helyi gazdálkodók munkáját is segíti a Szobon átadott külterületi út (videó)

Rétvári Bence a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselője egy rövid videót tett közzé Facebook oldalán vasárnap, melyben arról számol be, hogy Szobon több belterületi út felújítását követően a helyi gazdálkodók munkáját is segítve új külterületi utat adtak át.

Elmondta, hogy a beruházás nagy részét a magyar állam adta, kisebb része uniós forrás volt. Arra is kitért, hogy az önkormányzat önrészét pedig egy helyi vállalkozó biztosította.

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

„Új külterületi utat tudtunk átadni itt Szobon. Nagyon fontos a helyi gazdaság élénkítése szempontjából, hogy a helyi gazdálkodók is minél könnyebben meg tudják közelíteni földjeiket, és fontos a helyi turizmus szempontjából is, hogy minél több útszakasz legyen járható. Ezért fontos, hogy a belterületi utak mellett, most már a külterületi utaknak a felújítására, megújítására is jelentős összeget tudunk fordítani. Itt a támogatás elsöprő többségét a magyar állam adta, egy kisebb részt adott az Európai Unió és egy helyi vállalkozó biztosította az önrészét az önkormányzatnak, így készült el költségkereten belül és a határidőt is több hónappal megelőzve ez az új külterületi út itt Szobon” – fogalmazott a videóban Rétvári Bence országgyűlési képviselő.

Hozzászólás
Előző cikkMegszűnik a tűzgyújtási tilalom három megyében, köztük Pest megyében is
Következő cikkParancsnoki vizsgálat deríti ki, hogy jogszerűen jártak-e el a rendőrök, amikor a váci ámokfutót üldözték