Mocsok, halomban álló szemét Vácon a Külső Rádi útnál – intézkedés helyett ígérget a baloldali váci városvezetés egy lakos szerint

Megdöbbentő képeket tettek közzé egy népszerű helyi váci Facebook csoportban, melyekhez éles hangvételű sorokat írt a poszt szerzője számon kérve a baloldali váci városvezetést, miután a bejegyzés szerint nem tesznek semmit az illegális lakók, a mocsok, valamint a víz, és áram lopások ellen.

„Lesz választás megint, de szerintem itt ha nem csinálnak valamit önökre egy szavazat nem fog menni az biztos! Csak ígéretek vannak! Az a rengeteg mocsok a kukáknál és a házak előtt!” – fogalmaz a bejegyzés szerzője, aki kifejti, hogy a problémát az jelenti, hogy bontásra ítélt házak találhatók a megadott helyszínen, ahonnan már kilakoltatás is történt, ám mint írja, „sajnos vissza is mennek feltörve az ajtókat vagy az ablakokon közlekednek! Lopják az áramot a vizet! Próbálnak az új építésű lakások pincéibe bemenni lopni! Sőt még kábítószereznek is. Ezekről önök is tudnak! Mért nem tesznek ezzel semmit! Pedig a választások előtt lakásról lakásra jártak az aláírásokért! Ott nagy ígéretek voltak, hogy bontás és ki lakoltatások lesznek! És hogy lesz ez a lakópark megcsinálva! Ez hány éve volt!?”

A bejegyzésben még azt is írják, hogy a „városfejlesztő vezetése előtt másztak be pont a lakásba és semmit nem csinálnak!” ( Itt a Váci Városfejlesztő Kft.-re gondolhat a lakos – a szerk.) Mint írja, öt lakásban tartózkodnak illegális lakók, akik így megkeserítik a rendes lakók életét.

Meddig kel ezt tűrni!!! Addig fogják a lakok összefognak és ők fognak intézkedni!” – hívja fel a baloldali vezetésű váci városvezetés figyelmét a poszt szerzője. Kérdéseinkkel a Váci Városfejlesztő Kft.-hez fordultunk, amennyiben választ kapnánk, frissítjük cikkünket.

A hozzászólók szerint minden úgy igaz, ahogy azt a poszt szerzője leírta. Valaki úgy értékel: „Ide is kimehetne fotózkodni a Matkovich, a Ferjancsics, a Kiss és az Inotay. Ezzel valahogy nem dicsekednek. Az alsóvárosi szeméthegyek és a külső Rádi úti romhalmaz is jól mutatna a Váci Hírnökben. 2019-ben nem ezt ígérték.” Más azt írja: „Mindig csak ígéretet kapunk de soha semmit nem látunk belőle!!!!” Van, aki pedig azt írja: „Ébresztő emberek. Ha a házad előtt 30cm magas a fű az önkormányzat feljelent közösségellenes magatartásért…ami itt történik az rendben. Gondoljátok meg kire szavaztok. A közvagyonra ácsingózó Macskovicsra?”

GRT

Hozzászólás
Előző cikkHoltan találták meg a Naszály-hegyen eltűnt nyugdíjas tűzoltót
Következő cikkEltávolította a Facebook a Fidesz-Vác oldalt (videó)