Nagy Feró megmutatta milyen a vidéki élet (videó)

A TV2 reggeli műsorának egyik vendége Nagy Feró Kossuth-díjas énekes volt, akit élőben kapcsoltak be őrbottyáni házának kertjéből. Nagy Feró igazán átadta magát a vidéki hangulatnak, őrbottyáni otthonának kertjében fogadta a Mokka stábját.

A riporter valószínűleg nem erre a fogadtatásra számított, de elfogadta, hogy vidéken ez a szokás, ugyanis Nagy Feró nem kávéval, hanem szilvapálinkával kínálta meg őket. A videón Nagy Feró egy tálcán kínálta a pálinkát, melyre felespoharakat is készített, majd feltette a kérdést a riporternek: Van-e belépőtök? Merthogy vidéken ez a belépő! – aztán letette a tálcát egy kisasztalra és töltött kettejüknek.

A riporter először meglepetten kérdezte, hogy komolyan innia kell-e a szilvapálinkából, majd elfogadta és koccintott a zenésszel, aki ezt követően szívélyesen körbevezette a stábot a kerten, ahol megmutatta körtefáját, melynek a terméséből 40-50 liter pálinka készül majd. A riporter meg is kóstolt egy földről felvett gyümölcsöt, melyre Nagy Feró sajátos stílusában, viccelődve reagált.

„Csak vigyázz, nehogy a kutyasz*rt szedd fel” – viccelődött Nagy Feró, aztán elmesélte, hogy korábban haszonállataik is voltak a telken, de már nincs rá kellő ideje, így csak gyümölcsökkel és veteményesével foglalkozik, valamint úgy alakította a kertet, hogy unokái is tudjanak ott játszani.

Hozzászólás
Előző cikk150 ezer forintra büntetik az illegális szemétlerakókat Verőcén
Következő cikkA Váci Rendőrkapitánysághoz fordult Penc polgármestere a gyorshajtások miatt