Hamarosan elkezdik a letkési bölcsőde építését

Augusztus 3-án teszik le az újonnan épülő, két csoportszobás mini bölcsőde alapkövét Letkésen. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg, és hiánypótló beruházást jelent Letkés és a környező települések számára.

Mint, ahogy arról korábban már beszámoltunk, a bölcsőde megnyitása a térség több mint 5000 lakója számára nyújt megoldást a bölcsődei ellátásra. Az önkormányzat reméli, hogy vonzóbbá teszi a települést a családot tervező fiatalok számára, hozzájárul a község elöregedésének megállításához, az itt élőknek pedig új munkahelyeket teremt.

Az intézmény várhatóan 2024 őszén nyitja meg kapuit a kisgyermekek számára.

Augusztus 3-án, ünnepélyes keretek között tartják meg a bölcsőde építésének projektnyitó rendezvényét, amelyre mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény 13 óra 45 perckor kezdődik az alapkőletétellel, ahol köszöntőt mond Huszák Tamás polgármester, Rétvári Bence országgyűlési képviselő és Szabó István Pest Vármegye Közgyűlésének elnöke. A rendezvény a Diófa utca 2. szám alatt lesz.

 A program 15 órakor a művelődési házban folytatódik, ahol bővebben bemutatják a bölcsőde építésével kapcsolatos tudnivalókat.

Hozzászólás
Előző cikkPumpapályán várják a kerékpárosokat Nagymaroson
Következő cikkBefejeződött az őszi árpa aratása