Családi napot tartanak Bernecebarátiban

Élményekkel teli napot ígérnek a családi nap szervezői Bernecebarátiban, hiszen többek között színházzal, vetélkedőkkel, arcfestéssel, lovaglással, ugrálóvárral és számos programmal készülnek. A rendezvény június 10-én lesz az általános iskola udvarán, rossz idő esetén pedig a tornateremben.

A szervezők felhívása szerint a családi napon a Mandula Színház humoros, kalandos történetekkel szórakoztatja a gyerekeket és a felnőtteket. A fiatalabbakat a tündérek varázslatos világába kalauzolja interaktív előadásával, a felnőtteket pedig megismerteti Jankóval, az egyszerű észjárású parasztfiúval, akinek minden cselekedete kudarcba fullad. Így hát elhatározza, hogy nem is csinál semmit. Hogy mi lesz ebből? Az biztos, hogy bonyodalom bonyodalom hátán, sok nevetés, a többi pedig kiderül a történetből.

Emellett izgalmas versenyek, vetélkedők várnak mindenkit, ahol kicsik és nagyok egyaránt összemérhetik képességeiket. A gyerekek kipróbálhatják az arcfestést, valamint különféle gépeket, járműveket, lovagolhatnak, tombolhatnak az ugrálóvárban, a nap végén pedig egy jót bulizhatnak.

A felnőttek megmutathatják főzőtudományukat, és még zsákbamacska is vár rájuk.

Hozzatok magatokkal elsősorban a jókedvet, a gyerekeknek (akinek van) lábbal hajtós kismotort, futóbiciklit, evőeszközt, tányért, plédet, széket vagy amire úgy gondoljátok, hogy szükségetek van – írják a szervezők.

Részletes program:

A kiemelt kép illusztráció!

Hozzászólás
Előző cikkNagymaroson is meggyújtották az összetartozás tüzét
Következő cikkBogármester vezeti a szentjánosbogarak rajzását bemutató sétát a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kertben