Nagymarosi bakancsot kapott az angol királyi pár

2023. május 4. – III. Károly brit király koronázására készült ajándék túrabakancsok.

A királyi pár hivatalos monogramjaival ellátott túrabakancsot ajándékozott Novák Katalin köztársasági elnök III. Károly királynak és Kamilla királynénak.

Mint Novák Katalin közösségi oldalán írja: a királyi pár nagyon szereti a természetet, nagyon szeretnek túrázni. Kéktúrázóként tudom, hogy a jó bakancs elengedhetetlen a túrázáshoz, ezért ajándékozok a királyi párnak Magyarországon gyártott túrabakancsot, ami attól különleges, hogy bele vannak gravírozva Károly király és Kamilla királyné monogramjai.

A nagymarosi Mauna Műhely úgy fogalmazott: nagyon nagy örömmel készítettük el a királyi párnak a címerükkel gravírozott Mt.meru bakancsokat. Hálásak vagyunk a lehetőségért, és reméljük, hogy nagyon sok útjukon lesz velük.

A kis családias műhelyről többször cikkeztek már, többek között a Forbes magazin is, ahol azt írták: a Dunakanyar nem csak a sűrű börzsönyi hegyek miatt a túrázók zarándokhelye. Itt, egy csendes nagymarosi utcában készülnek a legprofibb magyar túrabakancsok. Mosonyi Annamária műhelyében családias a hangulat, de a Mauna bakancsait nemcsak a Kéktúrán, hanem még a Mount Everesten is koptatják.

III. Károly királyt, az Egyesült Királyság és 14 további nemzetközösségi ország uralkodóját szombaton koronázták meg.

Fotó: Novák Katalin

Hozzászólás
Előző cikkKözösen tervezik meg Kóspallag klímastratégiáját
Következő cikkPadok újultak meg Verőcén