Lezárják ma Őrbottyánban a Kálvária utcát

Szabó István Őrbottyán polgármestere a település közösségi oldalán a Kálvária utca további útjavítási munkálatainak ütemezését illetően osztott meg információkat.

Mint írja, következő lépésként a mai napon folytatódik a közműbekötések miatt keletkezett útátvágások javítása szilárd építőanyagok- beton- felhasználásával.

A munkálatokat a kivitelező cég május 2-án reggel 7 órakor kezdi meg és várhatóan 17.00 óráig fejezi be. A munkálatok zavartalan elvégzéséhez a Kálvária utca teljes lezárása szükséges, ezért arra kéri az ott élőket, hogy kerüljék el a felújítási helyszíneket. Az említett szakaszon élő családokat arra kéri, hogy gépjárműveikkel a javítandó területen kívül parkoljanak. A területen folyó munkákat előjelzőtáblák fogják jelezni / zsákutca, munkavégzés /, amelyeket az előzetesen megbeszélt pontokra a kivitelező munkatársai a munkák megkezdése előtt helyeznek ki.

Szabó István arra is felhívja a figyelmet, hogy a képen látható piros vonallal megjelölt Damjanich utca felől a temető megközelíthető lesz, de a továbbhaladásra nem lesz lehetőség a Kálvária utcán. A Csáky Miklós utca és a Cinege utca felől a Kálvária és a Damjanich utca nem lesz átjárható.

A javasolt kerülő utak a Cinege – Rákóczi F. utca vagy a Cinege- Kodály Z. – Damjanich utca -Rákóczi F. vagy az Erkel F.- Kodály Z.- Damjanich- Rákóczi F. utca.

Hozzászólás
Előző cikkFerenc pápa: béke kell, bölcsőkkel és nem sírokkal teli jövő
Következő cikkÁthelyezik Csörögben a Komáromi utcai fekvőrendőrt