Juhász Béla videója szerint „retardáltak” a Fidesz szavazók

Juhász Béla Róbert Sződliget DK-s polgármestere egy olyan videót osztott meg hivatalos Facebook oldalán, melyben a Fideszre szavazó állampolgárokat „retardáltnak”, és „szektahívőnek” nevezik.

A videó már öt napja megtalálható a Momentumból a közelmúltban DK-ba igazolt polgármester oldalán. Ebben a felirat szerit az olvasható, hogy „Na most akkor hogy is van ez retardált fideszesek?”

Hirdetés
Samsung Göd álláshirdetés

A 2022-es országgyűlési választáson a megjelent sződligeti lakosok közel 48 százaléka a Fidesz-KDNP jelöltjére, Rétvári Bencére adta le voksát, őket nevezi retardáltnak Juhász Béla?

Tavaly az országgyűlési választás során Sződligeten a névjegyzékben szereplő választópolgárok száma 3 781 fő volt a valasztas.hu adatai szerint. Négy szavazókörben összesen 2854 állampolgár adta le szavazatát. Sződligeten mind a négy szavazókörben Rétvári Bence a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a sződligeti lakosoktól. A 001-es szavazókörben 340 (45,64%), a 002-es szavazókörben 416 (48.94%), a 003-as szavazókörben 290 (48,49%), míg a 004-es szavazókörben 282 (46,2%) érvényes szavazatot kapott a Fidesz-KDNP jelöltje a megjelent választópolgároktól.

Juhász Béla Róbert (DK) polgármester szerint tehát saját települése 1328 lakosát, a tavalyi országgyűlési választáson megjelent sződligeti szavazók közel 48 százalékát minősíti az oldalán megosztott videóval.

GRT

Hozzászólás
Előző cikkElhalasztják a Dunakanyari Hajós Felvonulást
Következő cikkGyereket a magasba – Vác lesz az egyik helyszíne az országos flashmobnak