Teltházas a Petőfi 200 ünnepi hangverseny Vácon

Számunkra is hihetetlen és egyben örömteli, de a 2023. április 15-ére meghirdetett Petőfi 200 ünnepi hangverseny és megemlékezés koncertünkre minden jegy elkelt (néhány nap leforgása alatt) – közölte Sándor Bence, a hangverseny művészeti vezetője.

Mint közleményében írja: a hangverseny teltházas, így sajnos nem áll módunkban több jegyet kiadni, hiszen a váci sportcsarnok befogadóképessége korlátozott. Elnézést és megértést kérünk azoktól, akik nem tudtak belépőjegyet szerezni a hangversenyre.

Ugyanakkor azt kéri mindenkitől, hogy ha valaki mégsem tud elmenni a koncertre, akkor az átvett jegyét adja tovább olyannak, aki menne, de már nem kapott belépőjegyet.

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, a Petőfi 200 emlékév rendezvénysorozat részeként nagyszabású koncerteket szerveznek Vácon, április 15-én, 17 órától a sportcsarnokban. Az ünnepi hangversenyen és megemlékezésen Carl Orff: Carmina Burana című műve csendül fel.

Az eseményen fellép a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, a Vox Humana Énekkar, a Budapesti Lantos Kórus, A Váci Harmónia Kórus, A Szobi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Szobi Fekete István Általános Iskola tanulói, a Géza Fejedelem Református Általános Iskola tanulói, a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulói, a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola Árpád közi Telephelyének növendékei, a Thália Művészeti Egyesület tagjai, a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanulói, valamint a Váci Székesegyház Kórusiskola tanulói.

Hozzászólás
Előző cikkTeljes a VéNégy Fesztivál zenei programja
Következő cikkIdén is lesz Nagymarosi Csípős Fesztivál