Nagyszabású koncertek lesznek Vácon

A Petőfi 200 emlékév rendezvénysorozat részeként nagyszabású koncerteket szerveznek Vácon, április 15-én, 17 órától a sportcsarnokban. Az ünnepi hangversenyen és megemlékezésen Carl Orff: Carmina Burana című műve csendül fel.

Az eseményen fellép a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, a Vox Humana Énekkar, a Budapesti Lantos Kórus, A Váci Harmónia Kórus, A Szobi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola növendékei, a Szobi Fekete István Általános Iskola tanulói, a Géza Fejedelem Református Általános Iskola tanulói, a Váci Árpád Fejedelem Általános Iskola tanulói, a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium és Zeneiskola, Alapfokú Művészeti Iskola Árpád közi Telephelyének növendékei, a Thália Művészeti Egyesület tagjai, a Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanulói, valamint a Váci Székesegyház Kórusiskola tanulói.

A rendezvényre a belépés ingyenes, de belépőjegy megléte szükséges. Az ingyenes belépőjegyeket a Madách Imre Művelődési Központ jegypénztárában lehet átvenni.

A rendezvény házigazdája Rétvári Bence országgyűlési képviselő, a program fővédnöke Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatója.

Hozzászólás
Előző cikkKutyája vezette a mentőket a beteghez Nagymaroson
Következő cikkLángra kapott a nádas Sződön