Eltávolították a balesetben roncsolódott karját – Folytatódik az adománygyűjtés a protézis megszerzéséhez

Már a Baptista Szeretetszolgálat is fogadja az adományokat a Bernecebarátiban élő Gáspárné Molnár Krisztinának, aki tavaly szeptemberben szenvedett autóbalesetet Tésánál. A karja annyira roncsolódott, hogy már nem tudták megmenteni, így bal kezét könyök felett eltávolították. Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, az Orvosi Rehabilitációért Alapítvány adománygyűjtést indított a kar protézishez szükséges önrész megszerzéséhez.

A Baptista Szeretetszolgálat is felfigyelt a kezdeményezésre, már a baptistasegely.hu/admonyozas oldalon lehetőség van online adományozásra.

Mint írják: „Bernecebaráti Pest megye „legutolsó” faluja a szlovák határ mellett, onnan érkezett szervezetünkhöz segítségkérés. A 45 éves Gáspárné Molnár Krisztina tavaly szeptemberben autóbalesetet szenvedett, és ennek következtében amputálták könyök felett a bal kezét. Ahhoz, hogy ismét teljes életet tudjon élni és úgy el tudja végezni a munkáját, mint a baleset előtt, egy motoros kézfejű protézisre van szüksége. Krisztina nem csak saját maga sorsáért felel, de beteg szüleit is ő gondozza, akik rá vannak utalva. Eddig ő ápolta és vitte őket kezelésekre.”

A protézis ára 28 millió forint. Az Országos Rehabilitációs Alapítvány elindított részére egy adománygyűjtést a karprotézis önrészének megszerzéséhez, s Krisztina ehhez most jó szándékú támogatók segítségét kéri.

A szeretetszolgálat banki utalás esetében a közlemény rovatba kéri feltüntetni: Krisztina.

Hozzászólás
Előző cikk32 migránst tartóztattak fel Letkésen, az embercsempész az Ipolyba ugorva menekült
Következő cikkSegítsünk együtt a törökországi földrengés áldozatainak