Csalók élnek vissza a DMRV Zrt. nevével, így próbálnak bejutni az ingatlanokba

A DMRV Zrt. nevével visszaélve próbálják csalók meglopni a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) ügyfeleit – ismerteti a társaság közleményében.

A telefonos csalók a DMRV Zrt. megbízottjainak adják ki magukat, vízminőség vizsgálat címén próbálnak bejutni az ingatlanokba. Időpontot egyeztetnek vízmintavételre, nem megfelelő vízminőségre hivatkozva. A DMRV Zrt. közleményében felhívja ügyfelei figyelmét, hogy Társaságuk vízminőség ellenőrzés céljából ily módon nem keresi fogyasztóit. Ingatlanon belül történő vízminőség ellenőrzésre csak fogyasztóik bejelentése alapján, előzetes írásbeli egyeztetést követően, vagy helyszíni ellenőrzés során, munkaidőben kerülhet sor.

A DMRV Zrt. munkatársai minden esetben arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, kék egyenruhájukon és a gépjárművön jól látható helyen szerepel Társaságunk emblémája.

A DMRV Zrt. kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el és ne hagyják magukat megtéveszteni. Amennyiben a DMRV Zrt. nevében munkát végezni kívánó személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, ne engedjék be a felhasználási helyre. Visszaélés esetén, kérik, hogy forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék a DMRV Zrt. ügyfélszolgálatán a 06 (27) 999-688 vagy a 06 (80) 224-488 telefonszámokon.

Hozzászólás
Előző cikkMokánszky Zoltán: Negyedik éve zárja ki Vác baloldali vezetése a költségvetés tervezéséből a jobboldali képviselőket – VIDEÓ
Következő cikkNádégetést végeznek a következő napokban az őrbottyáni horgásztónál