Megható üzenetben köszönte meg a Jávorszky kórház orvosainak a segítséget egy mellrákból felépült hölgy

A váci Jávorszky Ödön Kórház közösségi oldalán osztotta meg azt a levelet, melyben egy mellrákból felépült hölgy megható üzenetben köszönte meg a kórház orvosainak, a személyzetnek a segítséget.

„Hálával tartozom a Jóistennek, hogy van már mellettem egy társ, aki vigyáz rám a bajban, és így még időben gyors segítséget kaphattam a Jávorszky Ödön Kórház intenzív nőgyógyászati osztályának kiváló orvosaitól. Hálásan köszönöm Bényi doktor, Pap doktor és Hoffman doktor uraknak, illetve az engem összelapátoló személyzetnek, hogy most itt lehetek! Most már az eredeti, majd mellrákból kapott újjászületésem után, január 9-ével is születésnapot fogok ünnepelni. Bár nem szeretnék 7 évente újjászületni…sokszor elfelejtjük, hogy mennyire törékenyek vagyunk, és ritkán jut eszünkbe, hogy pont velünk (vagy közeli hozzátartozóinkkal) bármilyen tragédia történhet. Azt emlegetik, negyven fölött minden nap ajándék…Lehet. De már jóval előtte is! Minden napunk ajándék Istentől. Becsüljük meg!” – áll a levélben.

A bejegyzéshez még nagyon sok hasonló komment érkezett. „Bényi Doktor úr a legeslegjobb! Én míg élek hálás leszek neki! És minden nap megköszönöm a lelkiismeretes munkáját! Hatalmas tisztelet a Jávorszky Ödön Kórház Nőgyógyászati osztályának” – írta egy hozzászóló.

„Igen Bényi doktor úr nekem 5 éve megmentette az életem! Sok mindent köszönhetek neki…” – osztotta meg másvalaki.

Volt, aki pedig azt írta: „Én is csatlakozom mert nagyon jók az orvosok az ápolók. Részemről is csak köszönettel tartozom.”

Hozzászólás
Előző cikkFebruár elsejéig nem lesz nyitva a penci fiókgyógyszertár
Következő cikkVáltóhiba miatt a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon 25-35 perccel megnő a menetidő