Itt találkozhatnak a Mikulással a gyerekek a térségben

Hamarosan érkezik a Mikulás, így a hétvégén a térségben számos programon van lehetőség találkozni a Télapóval. Összegyűjtöttük, hogy milyen programok várják a családokat. Panorámabusz, rénszarvas expressz, koncertek csak, hogy néhány eseményt említsünk ezek közül. A részletesebb listát a cikkben megtalálják.

December 3-4-én és december 10-11-én újra Rénszarvas Expressz közlekedik Kismaros és Királyrét között. Ezeken a járatokon találkozni lehet a Mikulással és segítőikkel, akik apró finomságokkal ajándékozzák meg a gyerekeket.
Rénszarvas expressz menetrendje:
Kismarosról: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00
Királyrétről: 10:38, 12:38, 14:38, 16:38
A vonatok normál díjszabással közlekednek.

December 3-án, szombaton 9-12-ig Vácon a Központi Piacon Mikulás nap lesz. A részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges december 1-ig a vac.piacuzlethaz@gmail.com e-mail címen.

A Kemencei Erdei Múzeumvasúton december 3-án, szombaton 10:30-kor érkezik a Mikulás kisvasútra, ahol megajándékozza a hozzá érkező gyerekeket. Az ajándékozás után a Kőrózsa Panzió éttermében kézműves foglalkozás és LGB modellvasút vár mindenkit. Az eseményről bővebb információ itt érhető el.

December 4-én 15 órától Vácon a Március 15. térről létszámtól függően folyamatos indulással vár mindenkit a Mikulásbusz. A karácsonyi dalokkal és fényekkel díszített buszon igazán hangulatos utazás várható.

December. 4. vasárnap Vácon 16 órakor a Főtéren, a Zsebszalma zenekar koncertje után is ott lesz a Mikulás.

December 4-én Vácrátóton 17 órakor a Petőfi térre érkezik a Mikulás. Műsort adnak a Vácrátóti Mókus Óvoda óvodásai.

December 4-én Kosdon 17 órakor érkezik a Művelődési Házhoz a Mikulás.

December 5-én, 17 órakor Vácon a Március 15. téren a Vendégvárók Váci Egyesületének Mikulása szeretettel várja a gyermekeket a Váci főtérRe a harangjáték környékére.

December 6-án kedden 17 órakor Vácon a Madách Imre Művelődési Központban a Makám együttes ünnepi koncertje után a mikulás várja a gyermekeket a MIMK Kávézóban.

December 6-án, délután 15 órától a Vácon a PRcomp számítástechnikai szaküzlet és szerviznél is ott lesz a Mikulás. Az üzletnél mindenkit forralt bor, forró tea, sok édesség, Lappföldi Mikulás és ingyenes tombola vár.

December 6-án, kedden Őrbottyánban a Hősök terén lesz Mikulás ünnepség.

Hozzászólás
Előző cikkMeghallgatják a lakosság véleményét Püspökszilágyban
Következő cikkKormányablak busz érkezik Püspökszilágyra