Leégett egy családi ház tetőszerkezete – összefogtak a szokolyaiak, hogy segítsenek

Egy szokolyai család háza kigyulladt és a tető, valamint a tetőtér egy része leégett. A helyiek összefogtak és lehetőségeikhez mérten próbálnak segíteni.

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, Szokolyán, az Egres utcában tűz ütött ki szombaton. Teljes terjedelmében égett egy családi házhoz épített kazánház, valamint a lakóépület tetőszerkezete.

Némethné Pintér Csilla polgármester közleményben kérte a helyieket, aki tud, segítsen a bajba jutott családnak. Mint írja, átmenetileg egy önkormányzati ingatlanba tudják befogadni őket, ami sajnos rossz állapotban van. Ezért szükségük lenne két ágyra, három-négy helyiség kifestésére, belső vakolat javításra és majd egy nagytakarításban segítségre, hogy mielőbb be tudjanak költözni.

Amire ezen túl szükség lenne: komplett tető anyag (gerenda, tetőléc, fólia és cserép).

A családnak van biztosítása, de mindannyian tudjuk, hogy az milyen hosszadalmas ügyintézés, amire ebből pénz lesz, és biztosan nem fogja fedezni az összes költségüket – fogalmaz a polgármester, majd hozzáteszi: köszönöm mindazoknak, akik már ott vannak mellettük és igyekeznek segítségükre lenni! Az édesapának, aki megsérült a tűzben mielőbbi felépülést kívánunk!

A családdal egyeztetve közzé tették, hogyan lehet anyagi támogatással segíteni őket.
Koczalik Erika (édesanya)
Raiffeisen Bank: 12026001-01457284-00100008
Közlemény/megjegyzés: tűzeset támogatás

További felajánlásokat messenger üzenetben és a hivatali telefonszámokon vagy a polgarmester@szokolya.hu e-mailen fogadják.

Hozzászólás
Előző cikkCsaládi háznál ütött ki tűz Szokolyán
Következő cikkRétvári: több mint 235 ezer illegális határátlépési kísérletet akadályoztak meg idén