Őrbottyán KSE edzője: A második félidőtől a játékvezetés kabaré volt

3-2-re kikapott az Őrbottyán KSE a Pest megyei IV. osztályú felnőtt bajnokság Keleti csoportjának 7. fordulójában a Galgagyörki SE második csapatától.

Jól indult az Őrbottyán számára a mérkőzés. A kilencedik percben Kiss András góljával szereztek vezetést, amire csak az első félidő végén érkezett válasz. Ekkor Krivánszki László egyenlített.

A második félidő elején, a 48. percben ismét megszerezte a vezetést az Őrbottyán, de nem örülhettek sokáig. Az 52. percben az első gól szerzője, Kiss András kapott piros lapot, a hazaik pedig a második félidő derekáig bírták feltartani emberhátrányban a galgagyörkieket. A 70. percben Krivánszki László duplázott, majd a 84. percben a győztes gólt is megszerezték, ekkor Antal Tibor volt eredményes.

Az Őrbottyán játékos-edzője, Kiss Roland a mérkőzés után gratulált a csapatnak, hogy emberhátrányban is partiban voltak, de jelezte, hogy a kiállítástól a játékvezetés kabaré volt, így nem csoda, hogy kikaptak. Mindezen túl további sok sikert kívánt a galgagyörki csapatnak.

Fotó: Őrbottyán KSE

Hozzászólás
Előző cikkAM: példátlan élőhelyfejlesztés az Ipoly-völgyben
Következő cikkNégyet kapott a Váchartyán Isaszegen