Ma és holnap még leadhatják a vácdukai lakosok a levágott ágakat, gallyakat

Vácduka közigazgatási területén a belterületi, valamint a külterületen lévő zártkerti ingatlanok használata során keletlezett zöldhulladék szabadtéri égetése tilos – hívják fel a figyelmet a település közösségi oldalán.

Ezért Vácduka Község Önkormányzata a kerti munkálatok során keletkező ágak, gallyak hasznosítását kívánja elősegíteni azzal hogy a vácdukai lakosok számára lehetőséget biztosít ágak, gallyak lerakására október 24-28 között a kötelező feltételekkel:

A lehetőséget kizárólag vácdukai lakosok vehetik igénybe ingatlanonként egy alkalommal lakcímkártya felmutatásával. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a lakosok maguk gondoskodnak a hulladék átvételi pontra szállításáról. Az ingyenesen leadható gally, ág, mennyisége maximum 3 köbméter. A megadott mennyiség fölötti rész átvételi ponton való leadására 2500 Ft/köbméter áron van lehetőség. a többletszolgáltatás ellenértékét az ág, gally beszállítása előtt rendezni kell az önkormányzattal. Az átvételi pont elérhetősége: Vácduka, Kossuth Lajos út 36. Az átvételi pont kizárólag október 24-28 között tart nyitva. Ma és holnap 13-18 óráig. Maximum 20 cm átmérőjű, legfeljebb 1,5 m hosszú szennyeződéstől mentes gallyak és ágak adhatók le.

Hozzászólás
Előző cikkNavracsics Tibor lesz holnap a Váci Polgári Est vendége
Következő cikkVeszélyessé vált a Bezina-völgy – csak Szob és Márianosztra között jár a kisvonat