Ingyenes bábelőadás lesz Galgagyörkön holnap

Az Ákom-Bákom Bábcsoport csizmás kandúr című ingyenes bábelőadását tekinthetik meg az érdeklődők holnap Galgagyörkön.

Az előadás a Tahy kastélyban lesz délelőtt kilenc órától.

Az Ákom-Bákom Bábcsoport bemutatkozásában azt írják:

„A mi Ákom-Bákomunk 1999-ben született meg egy kicsiny baráti társaság képzeletbeli irkáján és ugyanezen év gyereknapján a Nagyerdei Stadionban megtartott városi gyereknapi rendezvényen állt két lábra. Bemutatkozásunkat követően elindult útjára Poci és Fricsi bohócokkal karöltve. Bábelőadásainkkal és bohócműsorainkkal megfordultunk Debrecen és a környező városok és települések rendezvényein, de örömmel fogadnak megyeszerte az óvodák és iskolák is.

Annyi helyen jártunk már és oly sok település gyerekközönségéhez jutottunk el, hogy néha elhagytuk nagykabátunkat is. Ezekben az időkben a gyerekek szeretetteljes kacagása és a közös játékban való elmerülés melegített fel és adott erőt arra, hogy újabb és újabb történetekkel szólítsuk meg közönségünket.

Ez a nyár is ilyen volt! A régi elkopott kabátot lecseréltük és új kabátban azaz új mesékkel felöltözködve keressük meg mindazokat akik szívesen fogadnak bennünket óvodáktól az iskolákon át a nagy rendezvények és gyerekzsúrok gyermekközönségéig.”

Fotó: Ákom-Bákom Facebook

Hozzászólás
Előző cikkSzüreti felvonulás lesz szombaton Vácdukán
Következő cikkJó hangulatban telt Csörögön az idősek világnapja alkalmából szervezett rendezvény