Megszűnik a DTkH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálata Őrbottyánban

Őrbottyán hivatalos közösségi oldalán tették közzé, hogy a DTkH Nonprofit Kft. felülvizsgálta az Őrbottyánban tartott személyes ügyfélszolgálatának működését. A felülvizsgálat eredményeképpen megállapították, hogy a kezelt ügyszámok alapján nem indokolt a személyes jelenlét biztosítása.

Közlik azt is, hogy az adatbejelentés és bármely módosítási igény elvégezhető postai és elektronikus úton küldött levéllel, illetve telefonos ügyfélszolgálatuk is az ügyfelek rendelkezésére áll. A hulladékszállításhoz szükséges zsákok megvásárolhatók a Zölderdő Mezőgazdasági Boltban (Fő út 81.). A szelektív hulladékgyűjtéshez használt zsákokat pedig a GAMESZ irodában (Fő út 99.) vásárolhatnak minden héten 16-18 óra között bruttó 45 Ft/db áron.

Hozzászólás
Előző cikkTévéjáték készült a 19. század legnagyobb magyar színésznőjéről – interjú a Kis Domonkos Márkkal, a Déryné ifjasszony producerével
Következő cikkSzorcsik József: „Szeretnénk valóban minél többet segíteni, ezért vagyunk ott, ezért vállaltuk el ezt a hivatást”