A súlyos balesetet szenvedett szobi gyermek családjának szerveznek adománygyűjtést

A Váci Egyházmegyei Karitász adománygyűjtés szervez a súlyos balesetet szenvedett Földesi Levente javára. Idén májusban Levente egy osztálykirándulás során súlyos koponyasérüléses balesetet szenvedett, amikor Zánkán egy focikapu felborult. Levente jelenleg is kórházi kezelésre szorul, állapota javult, de még hosszú időt kell kórházban töltenie.

Az adománygyűjtést kezdeményező szervezet felhívásában azt írja: szülei mindent megtesznek Levente gyógyulása érdekében. Édesapja és édesanyja idejük nagy részében kisfiuk mellett van, így a mindennapi kiadások és otthonuk betegápolásra való alkalmassá tétele további gondot okoz számukra. A baleset idején éppen egy lakásátalakítási munkában voltak, ami most félbeszakadt, és a család számára Levente gyógyulása, rehabilitációja mellett most az egyik legnagyobb kérdés, hogyan fogják otthonukat alkalmassá tenni, hogyha Levente hazakerül, megfelelő körülmények várják őt. A szülők jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy a több millió forint értékű munkálatokhoz a szükséges pénzt előteremtsék, ezért a Váci Egyházmegyei Karitász adománygyűjtést kezdeményez Levente családja részére.

Mivel az adományokat a szervezet elkülönítve kezeli, ezért kérik, hogy utaláskor a közlemény rovatba szerepeljen a „Levente” név is. Adományozni az
adomany.vaccaritas.hu címen
és adománygyűjtő számlán lehet.

Támogatási OTP számla: 11784009-22227148
Külföldről történő utalás esetén SWIFT: HU42117840092222714800000000
IBAN: OTPVHUHB

Hozzászólás
Előző cikkÚj terepgumikat kaptak ajándékba a nagymarosi tűzoltók – azonnal tesztelniük is kellett
Következő cikkCsütörtökön a Bartók Rádió műsorában a nagymarosi találkozó egyháztörténeti jelentőségéről beszélgetnek