Szeptember 4-én megrendezik az I. Váci Elektromos Jármű Találkozót

Elektromos jármű bemutatóval, a Katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársainak interaktív előadásaival, koncerttel és számos programmal várják az érdeklődőket szeptember 4-én az első Váci Elektromos Jármű Találkozón.

Az ingyenes rendezvényen a gyerekeknek egész nap lehetőségük lesz ügyességi versenyeken részt venni, totózni, ugrálóvárazni. A totózás két korcsoportjának nyertesei értékes táborutalványt nyernek. Kicsik és nagyok egyaránt megnézhetik közelebbről a különböző elektromos járműveket.

A Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete lehetőséget biztosít arra, hogy mindenki kipróbálhassa különböző talajviszonyok között, hogy milyen kerekesszékkel közlekedni.

A nap folyamán részt vesz a rendezvényen a Speedzone, a Katasztrófavédelem és a Rendőrség is, hogy a legérdekesebb és legfontosabb információkat megosszák az elektromos járművek működéséről, használatáról, közlekedési szabályairól, és hogy baleset esetén miben más egy elektromos jármű, mint egy hagyományos.

Felnőttek is összemérhetik ügyességüket. A Makita kerékcsere-gyorsasági versenyt hirdet, amelynek első három helyezettje értékes gépekből álló ajándékcsomagot nyer.

A szervezők várják azokat, akik birtokában vannak elektromos autónak, motornak, biciklinek, vagy bármilyen egyéb elektromos járműnek, amelyet szívesen megmutatna másoknak is.

Késő délután színpadra lép majd a Z-DRUMS, akik egy dobos formáció, és salsa táncosokkal kiegészülve fognak műsort szolgáltatni, később pedig a Made In zenekar fog gondoskodni a jó hangulatról. A nap zárásaként pedig Curtis lép majd fel. A műsort Váczi Gergő fogja vezetni.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban a nap folyamán adományt gyűjtenek, amelynek összegét a Mozgáskorlátozottak Váci Egyesülete fog megkapni.
A szervezők kérik, hogy akik elektromos járműveikkel érkeznek a találkozóra, nevük, telefonszámuk, rendszámuk (ha van), és járművük típusának feltüntetésével regisztráljanak az egyesület e-mail címén!
Az egyesület e-mail címe: hello@kve.hu

Az egész napos programok délelőtt 10 órától kezdődnek. A nap további részében a program a következőképp alakul:
14.00 Speedzone
14.30 Rendőrség, katasztrófavédelem szakértőinek előadása
15.00 Z-DRUMS
17.00 Made In Zenekar
18.30 Curtis

Hozzászólás
Előző cikkA Julianus-kilátóról mentettek turistát a tűzoltók és mentők
Következő cikkSzeméttel dobálták tele a használt olajgyűjtőt Ipolydamásdon