Súlyosan bántalmaztak és fogvatartottak egy nőt Vácdukán

Az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy egy Vácdukán élő nőt elmondása szerint élettársa fogvatartotta és brutálisan megverte, derékig érő haját pedig tövig levágta.

A nő úgy fogalmazott: „Ököllel ütött, ahol csak ért. A fejemet, karomat, a mellkasomat. Ahol csak bírt ütni. El szerette volna törni az orromat. A karomon azért vannak a zúzódások, mert próbáltam védekezni, hogy legalább a fogaimat, az orromat ne tudja eltörni, de egy száztíz kilós emberről beszélünk.”

Azt is mondta, a férfi féltékeny lett, ezért támadt rá. Ököllel ütötte, és tövig levágta a derék alá érő haját, hogy megszégyenítse. A nő szerint párja őrjöngését közös gyerekeik is végignézték, de őket nem bántotta. Az asszony szerint a támadó több rokona is látta mi történik, de nem segítettek. Végül a nő testvérei vették rá a férfit, hogy elengedje őt, és a gyerekeket is és ők riasztották a rendőröket is.


„A rendőrök, mikor kijöttek minden egyes helyiségbe benéztek, csak abba a szobába nem ahol én tartózkodtam. Ahol a nagyobb fiam lefogta a számat és lefogott, hogy még véletlenségből se tudjak szólni a rendőröknek, hogy ott vagyok” – tette hozzá a bántalmazott asszony.

A rendőrök így elmentek. Végül a nő testvérei beszélték rá a támadót, hogy engedje őt szabadon.

A Váci Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya személyi szabadság megsértése miatt indított eljárást. A büntető eljárás keretében pedig vizsgálják a történtek összes körülményét – reagált az RTL Klubnak Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kérdéseinkkel megkerestük a Váci Rendőrkapitányságot is, hogy megtudjuk helytálló-e, hogy a rendőrök nem találták meg a helyszínen a bántalmazott asszonyt. Több kérdést is küldtünk a témában, tekintettel arra, hogy a közelmúltban egy 22 éves kemecsei nőt megvakított az élettársa. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Hozzászólás
Előző cikkSzerdán éjszaka egy kamion és személygépkocsi ütközött össze a kosdi lehajtónál
Következő cikkVáciak és Dunakanyarban élők a kitüntetettek között