Váci cég kapta idén a Kiemelkedően Családbarát Hely-díjat

A váci Lukács és Tamás Kft. autókereskedés képviseletében Lukács Balázs vette át a Családbarát Magyarország Központ Kiemelkedően Családbarát Hely-díját.

Exkluzív környezetben, a Magyar Tudományos Akadémián tartotta a 20 éves jubileumi rendezvényét a Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetsége. A GÉMOSZ tagszervezetei közül az elmúlt években már 166 cég nyerte el a Családbarát Hely tanúsító védjegyet, a Családbarát Magyarország Központ és a szövetség 2019 óta tartó együttműködése tehát egy igazi sikertörténet. A tagok többsége ráadásul nem csupán szolgáltatóhelyként vált érdemessé a tanúsítványra, hanem egyre többen munkahelyként is. Ez egyértelmű jele annak, hogy szervezeti kultúrájukban a vevői elégedettség mellett a munkavállalók és családjaik jólléte, belső egyensúlya is méltó helyre került.

„Alapításunk óta küldetésünk, hogy ne csak a gépjármű értékesítés és javítás terén legyünk kiválóak, hanem figyeljünk a legfontosabbra: saját családunkon kívül a nálunk dolgozók, vagy a hozzánk ügyfélként betérők családjaira is. Ez a szellemiség olyannyira egybeforrott velünk, hogy sosem jelentett kérdést az üzlet vagy a család elsőbbsége, hiszen nálunk nem kell választani a kettő között, mert az üzlet és a család egyformán fontos a számunkra. Mindig öröm és büszkeség, ha ezt mások is észreveszik” – fogalmaz közleményében a nyertes vállalkozás.

Dr. Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ vezetője a díjátadón elmondott beszédében kiemelte, hogy az elmúlt 100 évben fokozatosan vált a családok mindennapi eszközévé az autó. És a 21. századra sem csupán a kombi szóval lehet összekapcsolni a családokat és az autókat. A járműipar környezetkímélő törekvései, a közlekedés fenntartható megoldásai, sőt saját szokásaink változtatása mind gyermekeink, majd családjaik jövőbeni életminőségét alakítják.
Az ügyvezető asszony a váci céget méltatva azt mondta:

„A szalonba érkezve rögtön érzékelhető a családias légkör, az ügyfélváróban a megszokottnál nagyobb játszósarok várja a kisgyermekeket. A játékok mellett babakocsit, pelenkázót, valamint gyermek-kiegészítőkkel felszerelt mosdót is találtunk.”

A Családbarát Magyarország Központ díja, a GÉMOSZ ajánlása megerősítette, hogy a több mint 25 éves múltra visszatekintő vállalkozás közösségi programjaival, a speciális élethelyzetekre, az otthonlévő kismamákra és nyugdíjba vonult munkatársakra is figyelmet szentelve munkáltatóként is kiemelkedően családbarát.

Hozzászólás
Előző cikkHolnap újraindul a vonatforgalom Nagymaros és Szob között
Következő cikkÚtfelújítási munkákat végeznek a Szob-Zebegény közötti kerékpárúton