Megvannak a bérlet és jegyárak a váci női kézilabdacsapat mérkőzéseire, és eldőlt az Európa-liga besorolás is

A Praktiker-Vác hivatalos oldalán tette közé, hogy az Európai Kézilabda Szövetség elkészítette az Európa-liga csapatok besorolását, a váciak decemberben kezdhetik a küzdelmeket. A Duna-parti együttes vezetősége a hivatalos jegy és bérletárakat is meghatározta, a hazai mérkőzésekre szóló bérletek értékesítése augusztus 12-én és 17-én a hazai edzőmérkőzések előtt kezdődik majd a Váci Sportcsarnokban.

A tájékoztatás alapján az NB I-es bajnoki, Európa-liga selejtező és Magyar Kupa mérkőzésekre az érvényes jegyárak a következők a 2022 23-as szezonban:
Felnőtt: 2.000 Ft
Nyugdíjas: 1.500 Ft
Diák: 1.500 Ft (3-18 éves korig)
3 év alatt ingyenes a belépés a sportcsarnokba.

A helyreszóló bérletek ára egységesen 25.000 Ft lesz. A bérlet megvásárlásával a tulajdonosa számára biztosítja a megszokott ülőhelyet, akár öt perccel a mérkőzések kezdése előtt is. Arról is tájékoztatták a bérletet vásárlókat, hogy bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni, de utalvánnyal nem. A sportcsarnokban a helyreszóló bérletek az A, B, C szektorokba lesznek érvényesek. Aki az előző szezonban is bérletesek voltak, azoknak elővásárlási joguk lesz ezekre a helyekre is az első bajnoki mérkőzésig. A bérletek természetesen a bajnoki, kupa és Európa-liga selejtező mérkőzésekre is érvényesek és belépést biztosítanak.

Az Európai Kézilabda Szövetség elkészítette az Európa Liga csapatok besorolását. A Praktiker-Vác a 3. fordulóban csatlakozik a sorozathoz. A játéknapok: december 3-4, december 10-11. A Praktiker-Vác kiemeltként várhatja majd az október 18.-án megrendezésre kerülő sorsolást. Az első bérletértékesítési időpont augusztus 12-én a Budaörs elleni hazai edzőmérkőzés előtt lesz.

További információkat a klub hivatalos oldalán, a vacinkse.hu portálon kaphatnak:

Hozzászólás
Előző cikkRemekeltek a fiatal váci evezősök a velencei Országos Bajnokságon
Következő cikkÖsszeütközött két autó Verőce és Nagymaros között