Megnéztük, hogy áll Őrbottyánban a termelői piac

Mint arról korábban beszámoltunk, Őrbottyánban termelői piac létrehozásán dolgoznak. Mint a képeken is látszik, hamarosan megnyithat a közel kétezer-ötszáz négyzetméternyi területen 14 árusítóhely kialakításával a piac.

A Pénzügyminisztérium több mint százötven millió forintos támogatásával megvalósuló projekt megvalósítási helyszíne az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező ingatlan, amelyet az önkormányzat 2016-ban vásárolt meg, és amely a Rákóczi Ferenc utcáról közvetlenül megközelíthető, a vasútállomástól 300 méterre, a helyi és távolsági buszmegállótól 250 méterre található.

Szabó István polgármester korábban a 0627.hu kérdésére a további tervekről elmondta, hogy parkoló épül még, parkosítás és fásítás is várható, mely már részben meg is történt, miután az Országfásítási Program keretében a terület hátsó részén már elültettek tizenöt fát. “Ez egy közösségi tér is lesz, nemcsak piacként funkcionálna terveink szerint, akár nyári koncertekkel, sok mindent el tudunk képzelni” – fűzte hozzá.

A termelői piac aktualitásairól hamarosan videót is láthatnak oldalunkon.

Hozzászólás
Előző cikkNagybörzsönyben fű égett
Következő cikkSzínes programok lesznek szombaton Acsán a falunapon