Jól szerepeltek a váci fiatalok a miskolci Atlétikai Bajnokságon

Július 9-10-én rendezték Miskolcon az U23 és U20 korosztályban az Atlétikai Magyar Bajnokságot. A Váci Reménység Egyesület több érmet is elhozott a nívós utánpótlás viadalról. Női magasugrásban Szegner Kitti Veronika ezüstérmet szerzett. Női gerelyhajításban Horváth Zsófi, férfi gerelyhajításban Kiss Gergő szerzett bronzérmet.

Az eredmények a következők:
Az U20-as korosztályban Női 100 méter gáton negyedik helyezést ért el Fedor Veronika 15.52 másodperces idejével. Női magasugrásban második helyezést ért el Szegner Kitti Veronika 1.64 SB eredményével. Női gerelyhajításban Horvát Zsófia a dobogó alsó fokára állhatott fel, 45.19 méteres hajításával. Női rúdugrásban negyedik lett Fedor Veronika 3.50-es, Szegner Kitti Veronika pedig hatodik helyen végzett 3.00-ás eredményével. Férfi gerelyhajításban hetedik pozícióban végzett Patrik Gergő, 41.48 PB eredménnyel.

A Váci Reménység egyesület sportolói több atlétikai számban is remek helyezéseket értek el az érmesek mellett.

Az U23-as korosztályban Férfi gerelyhajításban Kiss Gergő bronzérmes lett 50.99-es hajításával. A fiatal sportolók felkészítői és edzői Magyari József és Balogh László voltak. A Váci Reménység Egyesület a sportolóknak és tanítványaiknak is gratulált a remek szerepléshez
Miskolcon.

Fotó: Váci Reménység Egyesület/Facebook

Hozzászólás
Előző cikkElmarad az akadályverseny és az éjszakai túra a Kisnémedi Gosztonyi kertben
Következő cikkÉremhalmozó versenyen van túl a Váci Vízmű Sport Egyesület fiatal tehetsége