Elkezdte felkészülést a harmadosztályra a Vác FC

Alig fejeződött be a Duna-parti együttes idénye az NB III-ban, a pihenőt követően újra munkában vannak a futballisták.

Június 20-án kezdődött a felkészülés Csank János szakmai igazgató irányításával a 2022/23-as bajnoki szezonra. Az utánpótláskorú játékosok pedig lehetőséget kaphatnak ismét az első csapatnál. Jó hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség pedig elfogadta az egyesület nevezését a bajnoki szezonra.

Az első edzésen 27 játékos jelent meg, tehát felnőtt csapatunk kerettagjai mellett az U19-es együttesből a 2003-as és a 2004-es születésű ifisták közül kaptak többen is lehetőséget. A tréningen kisebb futás mellett játék szerepelt a programban. Csank János szakmai igazgató irányításával a váci csapat a héten végig edzésekkel készült, felkészülési mérkőzésre ezen a hétvégén még nem került sor.

Az egyesület tájékoztatása szerint az MLSZ versenybizottsága határozatában megállapította, hogy elfogadta a Vác FC 2022/23-as NB III-as bajnokságra benyújtott nevezését.

Az utóbbi évekhez hasonlóan tehát továbbra is bizonyíthat a harmadosztályban Csank János együttese, és a tehetséges fiatal labdarúgóknak is esélye nyílik bekerülni az első csapat keretébe a felkészülés időszaka alatt. Csak rajtuk múlik, hogy élnek-e az eséllyel. A jövő klubja a Duna-parti gárda.

Hozzászólás
Előző cikkKiemelkedő váci teljesítményekkel jutott a középdöntőbe a női kézi junior válogatott a vébén
Következő cikkTérfigyelő kamerarendszert építenek ki Püspökhatvanban