Áramszünet lesz Vácon több utcában

Több váci utcában is áramkimaradásokra kell számítani júniusban, júliusban és augusztusban is. A szolgáltató szabadvezeték rekonstrukciót és közterületi oszlopcserét végez a településen.

„A városunkban áramszolgáltatást végző E-ON (ELMŰ) illetékes áramhálózati üzeme értesítette az önkormányzatot a következő hetekre tervezett szabadvezeték rekonstrukció és közterületi oszlopcsere miatt várható áramkimaradások tervezett ütemezéséről” – tájékoztatott a Váci Városfejlesztő Kft.

Mint írják: eszerint a Görgey utcában végzett munka (amely érinti a Posta parkot és a Farkasfalvi utcát is) miatt június 23-án, 24-én és 30-án, valamint július 1-én, 5-én és 6-án várható áramhiány.

A Kossuth utcában végzett tevékenység (amely érinti a Káptalan utca egy részét is) alatt, július 7-én és 8-án, valamint 12-én és 13-án lehet áramszünet.

A Köztársaság úton (az Althann utcától várhatóan a Szent János utcáig, érintve a Csángó és a Mátyás király utcát) pedig július 21-én, 27-én és 28-án, továbbá augusztus 2-án kell számítani áramkorlátozásra.

Mindegyik nap a munkák reggel 8 órától délután négyig tartanak majd.

Hozzászólás
Előző cikkMódosul a váci helyi járatok közlekedése
Következő cikkMegdupláznák Vácon a helyiek parkolási díját és új fizetős zónákat jelöltek ki