Vissza a hagyományos könyvolvasáshoz Galgagyörkön

Gazdag könyvtárára hívta fel a lakosok figyelmét Galgagyörk önkormányzata. Arra kérik az érdeklődőket, hogy a digitális platformokon is megjelenő könyvek helyett éljenek a hagyományos könyvolvasás élményének is. Ezt pedig megtehetik az iskola épületén belül működő könyvtárban.

A falu közösségi oldalán hívta fel a lakosok, diákok, fiatalok figyelmét arra, hogy az iskolán belül igen nagy kínálattal rendelkező könyvtár várja az olvasás szerelmeseit. Elmondták, hogy bár a könyvek is elérhetők digitális formában a sokrétű online platformoknak és az egyre jobban digitalizált világunknak köszönhetően, azért ne feledkezzenek meg a hagyományos könyvolvasásról sem. Kiemelték, hogy egy kézben tartott, jó illatú, nyomtatott jó könyv nagyobb élményt adhat a digitális olvasásnál.

Hozzátették még, hogy a könyvtárban megtalálhatók a szórakoztató irodalomtól kezdve, a kötelező olvasmányokig, folyóiratokig, diafilmekig minden, ami biztosítja a szórakoztató olvasást. Az iskolai könyvtár hétfőn reggel 8 órától 10 óráig, csütörtökön 9 órától 10 óráig és 13 órától 16 óráig várja az olvasnivágyókat.

Fotó: Galgagyörk Facebook oldala

Hozzászólás
Előző cikkÖnkéntes odaadó program indult Kóspallagon
Következő cikkUtak felújítására nyert támogatást Márianosztra