Nem Kiss teljesítményekkel győzte le az Őrbottyán a fótiakat

Egy félidőt követően hátrányban volt, de aztán fordítani tudott a triplázó Kiss Roland és a duplázó Kiss András vezérletével a Pest megyei IV. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Közép csoportjának alsóházában az Őrbottyán KSE a Fót SE II. ellen vasárnap délután.

A vendégek az alsóházi rájátszás 3. fordulós találkozóján 3-2-re vezettek a szünetben, de aztán az Őrbottyán egy szünet utáni hajrával fordított és 5-3-as különbséggel győzött a mérkőzésen.

Kovács Gergely játékvezető sípszavára indult útjára 15 órától a labda az Őrbottyán sportpályán, és már a hetedik percben Kiss Roland góljával vezettek a hazaiak. Erre gyorsan jött a válasz, Ferenczi Péter Márk egyenlített. (1-1) Majd fél óra elteltével ismét bottyáni előny volt, újfent Kiss Roland volt eredményes. A félidő vége előtt erre nemcsak válasza volt a vendégeknek, hanem előbb egyenlítettek Szafranszky Jácint révén, de ő pár perccel később duplázott, meg is fordította a meccs állását a Fót. (2-3) Előnnyel mehettek pihenőre.

A fordulást követően feljebb kapcsolt az Őrbottyán, de a mezőnyfölény ellenére nem tudtak a kapuba találni. Egészen a 79. percig, amikor is Kiss András büntetőből köszönt be, egyenlített az Őrbottyán. (3-3) Ettől kezdve a hajrá már a hazaiaké volt, akik lelkes, odaadó futballal, egy újabb Kiss Roland és András találattal eldöntötték az összecsapást. (5-3)

Az Őrbottyán ezzel az ötcsapatos alsóházi rájátszásban a harmadik pozíciót foglalja el, a Fót SE II. pedig a negyediket a tabellán. Az őrbottyániak játékos-edzője, Kiss Norbert Gratulált az egész csapatnak a győzelemhez és további sok sikert kívánt a Fót SE II. együttesének.

Őrbottyán KSE- Fót SE II. 5-3

A főkép illusztráció.

Hozzászólás
Előző cikkA Történelmi Emlékhelyek Napja alkalmából szerveznek programokat Vácon
Következő cikkTálaló konyhát alakítottak ki pályázati forrásból Kóspallagon