Mráz Ágoston: Soha ekkora győzelmet nem aratott politikai párt Magyarországon

Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője és Rétvári Bence térségi országgyűlési képviselő a Váci Polgári Est keretében az április 3-i országgyűlési választás eredményeit értékelte. Mráz Ágoston rámutatott, hogy történelmi győzelmet aratott a Fidesz-KDNP, míg a baloldal szavazótábora a 2006-os összeomlás után egyre csökken.

Rétvári Bence az eseményen elmondott beszédében, a szavazás eredményeit ismertetve hangsúlyozta, hogy nemcsak a választókerületben, hanem Vácon is átvették a többséget a polgári konzetrvatív oldal támogatói, miután a Fidesz-KDNP-nek a városban 9862, míg a baloldalnak 6918 szavazója van.

„Vácon a polgári értékrendnek többsége van” – jelentette ki.

Több videót is bemutattak a résztvevők számára a kampányidőszakról, melynek során Rétvári Bence 34 településen jelent meg, Vácon is több mint tíz alkalammal. 12 ezer rétest sütött le, 25 országos politikus, ismert személyiség társaságában. A térség országgyűlési képviselője emellett arra is kitért, hogy milyen mértékű támogatás érkezett a térségbe az elmúlt időszakban.

Mráz Ágoston Sámuel rámutatott, hogy a Fidesz-KDNP választási győzelméhez vezető okok között szerepel a kormánypárt álláspontja a háború és béke kérdését illetően, valamint a gazdasági sikerek is, különös tekintettel a rezsicsökkentésre.

Hozzászólás
Előző cikkEgy bejegyzés szerint pillanatokon múlt Őrbottyánnál egy kamasz fiú élete, mert időben lassított a vonat
Következő cikkTilos inni a zebegényi forrásvízből!