Járdákat újítanak Kóspallagon

Május 20-án, pénteken elkezdődtek a járdafelújítási munkálatok Kóspallagon, a Deák Ferenc utca páros oldalán, illetve a Petőfi Sándor utcában, a korábban elkészült járda folytatásánál – közölte az önkormányzat. A járdafelújítást követően, várhatóan már a jövő héttől vagy május 30-tól útfelújítási munkálatok lesznek a település több pontján.

A járdafelújítást a Deák Ferenc utcában kezdik a 4-es házszámtól. A munkálatok előreláthatólag 2-3 hetet vesznek majd igénybe. Az önkormányzat tájékoztatása szerint egyelőre lehet még az útvonalakon közlekedni, viszont az autókkal érdemes minél előbb kiállni az udvarokból, ugyanis a felújítás a kapubejárókat is érinti.

Az önkormányzat felajánlotta, hogy a biztonságos parkolás és közlekedés érdekében, aki szeretné, leteheti gépjárművét a művelődési ház udvarán is.

Hozzátették: az év során egyébként több helyen felújítási munkálatokat tervez az önkormányzat, hamarosan például a Petőfi Sándor utcai játszótér is teljesen megújul, de a piac építése is megkezdődhet a nyáron.

Ha bármi kérdés felmerül a munkálatokkal kapcsolatosan, akkor a polgármesteri hivatalban személyesen vagy a következő telefonszámon lehet segítséget kérni: 06 27 638 339.

Hozzászólás
Előző cikkMentőautóban született meg egy kisbaba térségünkben
Következő cikkFilmeket forgatott a zebegényi múzeum