Hároméves kislányát vette rá a bolti lopásra egy nő Vácon

Hároméves kislányát vette rá bolti lopásra egy nő Vácon. Bár az üzletvezető nem tett feljelentést, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz – írja az Index.

Az asszony a húsboltban egy szörpöt vetetett le a polcról óvodáskorú gyermekével.

Az Index úgy tudja, Anya és lánya egy összesen kilencszáz forintot érő terméket vitt el a boltból addig, amíg az üzletvezető egy hústerméket keresett. Az eladó, miután észrevette, hogy a szörppel a kezükben távoznak, utánuk szólt, hogy tegyék vissza az árut, de az asszony felháborodottan azt mondta, már náluk volt, amikor bementek az üzletbe.

„Láttam, hogy toszogatja ki az anyukája a kislányt, és amikor kint volt, akkor mondtam neki, hogy legyen szíves tegye vissza a kislány a szörpöt. Erre indulatosan azt mondta, az már nála volt, amikor bejött. Ezért elnézést kértem, és azt mondtam, mi is árulunk ilyen terméket” – nyilatkozta az RTL Klub Híradójának az üzletvezető.

Az Index szerint, hogy biztosra menjen, visszanézte a kamerafelvételt, ekkor derült ki a lopás. A boltvezetőt az döbbentette meg a leginkább, hogy a nő a gyerekét vette rá a lopásra.

„Nekem is egy ilyen korú gyerekem van, és eszembe nem jutna vele kivitetni a dolgot” – nyilatkozta az üzletvezető.

A tulajdonos a kislányra tekintettel nem tett feljelentést, de az ügyben vizsgálat indult a bolt ipari kamerájának felvétele alapján. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt rendelt el nyomozást.

Forrás: Index/Rtl Klub

Hozzászólás
Előző cikkVáltozik a vonatok menetrendje a Budapest-Szob vonalon
Következő cikkSérült túrázót mentettek a tűzoltók és mentők Vácnál