Győzelemmel zárta a bajnokságot a már bajnok Váchartyán KSE

A Pest megyei harmadosztályú felnőtt labdarúgó bajnokság Északi csoportjában a záró, 26. forduló előtt biztossá vált, hogy a Váchartyán KSE együttese zárt az élen a szezonban.

A gárda hazai környezetben, a Váchartyáni sportpályán szurkolói előtt ünnepelhette a bajnoki címet. Ezt egy győzelemmel tette, 4-3-as különbséggel győzte le a vendég Nagymaros FC-t. Krasnyánszki Martin duplázott, és ő lett a bajnokság gólkirálya.
A mérkőzés 17 órakor Pallai Pál játékvezető sípszavára kezdődött Váchartyánban, és a 17. percben némi meglepetésre Gulyás Bence öngóljával vezetett a vendég gárda, a Nagymaros. (0-1)
Nem váratott sokat magára a hazaiak egyenlítése, a 21. percben a hazaiak gólvadásza, Krasnyánszki Martin egalizált. (1-1)És negyedórán belül a mérkőzést is megfordította duplájával, a 34. minutumban is eredményes volt. (2-1) Az első félidő hosszabbításában helyreállni látszott a világ rendje, a duplázó hazai játékos édesapja, Krasnyánszki Zoltán is betalált, ezzel kétgólos előnnyel mehetett szünetre a hazai csapat. (3-1)
A második félidőben kissé elaludtak a vendéglátók, és ezt kihasználva Sümegi és Petró Gábor József találatival egyenlítettek az 55. perc végére. (3-3)
A hajrában mindent megtett a győzelem érdekében a Váchartyán és ez az utolsó percben össze is jött nekik, hiszen Drozgyik Norbert góljával, 4-3-as különbséggel győzött a csapat.
Lassú Tamás együttese 66 szerzett ponttal három pont előnnyel lett a bajnokság legjobbja. Megérdemelten szerezték meg a bajnoki címet a remek Csomádi SK előtt. Krasnyánszki Martin 35 gólt szerzett a bajnokságban, így ő lett a gólvadászok legjobbja, több mint egyes gólátlaggal szerezte meg a címet.
Váchartyán KSE- Nagymaros FC 4-3

Hozzászólás
Előző cikkElbontják az árvízvédelmi gátrendszert Nagymaroson – korlátozásokra kell számítani
Következő cikkMegnyitják a tájházat Kisnémediben