Gyereknapot szervezett az óvoda szülői közössége a kosdi gyerekeknek

Ingyenes programokkal várják a kosdi gyermekeket a Szülői Közösség és a Kosdi Csoda-Vár Óvoda és Bölcsőde közös szervezésében az Eőszi Lőrinc téren pénteken a varázslatos gyermeknapi rendezvényen. Lesz arcfestés, csillámtetkó, ugrálóvár, pónikocsizás, kincskeresés interaktív programok, házi sütemények, szörpök és egy meglepetés is.

A szervezők a befolyt adományokat jótékony célra, egy új udvari játék vásárlására fordítják. Az esemény főszervezője, a Szülői Közösség elnöke, Gerzsenyi-Raczkó Tímea elmondta, nagy összefogással valósulhatott meg a rendezvény a Szülői közösség szerény anyagi lehetőségei ellenére.

Kosdon ingyenes programokkal várják pénteken délután a gyerekeket a Kosdi Csoda-Vár Óvoda Szülői Közössége, és az intézmény közös szervezésében a Varázslatos Gyermeknapon.


A gyermeknap keretében már délelőtt várják Arany János Általános Iskola diákjait, akik a Zöld Dunakanyar Program jóvoltából interaktív foglalkozáson vehetnek részt megismerkedve a rovarhotelekkel és a fecskebölcsőkkel egyaránt, melyet ezúton is köszönnek a szervezők a program életre hívójának Szabó Csabának. Ezt követően ugrálóvár és kincskeresés várja a gyerekeket.


Délután négy órától pedig mindenkit várnak az Eőszi Lőrinc téren. A Szeretlek Kosd felajánlásából pónikocsizás várja a gyerekeket, mely a katolikus templom előtti térről indul, és az óvodát megkerülve a kiindulási ponthoz ér vissza. A szervezők ezúton is köszönik a felajánlásokat. A szervezők köszönetüket fejezik Kosd önkormányzatának a felajánlott eszközök, valamint a helyszín biztosításáért. Egyúttal köszönet illeti az óvoda vezetőjét Dakos Szilviát a rendezvény szervezésében nyújtott segítségéért, és a Szülői Közösség támogatásáért.

A KOSDI Összefogás Polgárőr Egyesület pedig segítségét nyújtja a rendezvény biztonságos lebonyolításához, melyet ezúton is köszönnek a szervezők. Továbbá kiemelik, hogy köszönik a szülők tombola és sütemény felajánlásait is, melyek segítenek abban, hogy meg tudjon valósulni a kitűzött cél az új udvari játszóeszköz megvásárlása. Várnak tehát mindenkit sok szeretettel pénteken négy órától a varázslatos gyermeknapon az Eőszi Lőrinc téren!

Hozzászólás
Előző cikkVadkamera rögzítette a medvét, szakemberek dolgoznak a befogásán
Következő cikkA tegnapi medvekaland folytatódik – fotók is készültek