Bocsánatkérésre szólítja fel a váci Fidesz-KDNP Matkovich Ilona polgármestert

Mint, ahogy arról korábban beszámoltunk, Matkovich Ilona, Vác polgármestere a nyílt utcán kiabált és fenyegetett meg egy helyi, köztiszteletben álló polgárt. A Fidesz-KDNP helyi szervezete egy közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben bocsánatkérésre szólítják fel Matkovich Ilonát.

A közlemény:

„A Fidesz-KDNP váci szervezetei megdöbbenve értesültek arról, hogy a város polgármestere, Matkovich Ilona a nyílt utcán megfenyegetett egy köztiszteletben álló váci polgárt csak azért, mert az események nem az ő elvárásai, tervei szerint alakultak.

Polgármester Asszony!

A hatalommal élni és nem visszaélni kell! Egy vezető nem veszítheti el a fejét, különösen nem a nyílt utcán. Ön osztrák kisvárosról álmodozott, kérdeznénk, ez a viselkedés is beletartozik ebbe? Felszólítjuk, hogy kérjen bocsánatot Papp Lászlótól és városunk összes polgárától ezért az arrogáns viselkedésért!

Április 3-án Önök elvesztettek egy választást, ebbe bele kell nyugodnia, a választók minősítették a munkájukat is! A polgárok nem dühkitöréseket, hanem tetteket, munkát várnának el egy városvezetőtől, ez viszont nem akar sikerülni!

Szádoczki Imre Fidesz elnök, Kriksz István KDNP elnök”

Hozzászólás
Előző cikkEgésznapos gyermeknapi programok lesznek jövő hét szombaton Őrbottyánban
Következő cikkMódosul a vonatok menetrendje a Dunakanyarban