Utak és járdák épülhetnek Csörögön a Magyar Falu Program által

A közelmúltban Magyarország Kormánya eredményt hirdetett azzal kapcsolatban, mely települések pályázatai voltak sikeresek a Magyar Falu Programban és mekkora összeggel kezdhetik vagy folytathatják a fejlesztéseket a lakosság szolgálatában.

Csörög község két nyertes pályázatot is felmutathat. Belterületi út építésére 45 millió forint forráshoz jutott. Ez által a Kossuth utca, Komáromi utca és a Tölgyfa utca közötti szakasz, valamint a Zöldfasor utca felső szaksza újulhat meg.

Emellett Csörög település tíz millió forint forrást fordíthat járdaépítésre. Ennek köszönhetően a Duna utcában a postától a Béke térig és a Béke téren át a buszmegállóig készül járda.

A nyertes pályázatokról Szorcsik József polgármester is beszámolt Csörög község hivatalos web és közösségi oldalán. Elmondta, hogy Csörög ismét lép egyet a fejlődés útján, ezért megköszönte mindenki munkáját. Hozzátette még, hogy az infrastruktúra továbbra is előnyt élvez, tájékoztatta a lakosságot, hogy reményei szerint idővel minden utca fejlesztése sorra fog kerülni.

Főképen a Béke térről nyíló Duna utca, ahol hamarosan járdán sétálhatnak a csörögiek.

Hozzászólás
Előző cikkVillanyoszlopnak ütközött egy műtrágyát szállító traktor Vácdukán
Következő cikkÖnkéntesen Tiszta Váchartyánért – Szemétszedés a Föld napja alkalmából