Szemtanúkat keres a váci rendőrség

A váci rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhagyta a helyszínt. A vétlen autóban egy házaspár sérült.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 13100/672/2022. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A feltehetően ezüst színű, Toyota Prius típusú személygépkocsi vezetője 2022. április 27-én 7 óra 30 perc körül az M2 autóútról Gödöllő irányába kanyarodott ki, figyelmen kívül hagyva az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” táblát. Egy, Csörög felől szabályosan közlekedő személyautó vezetője az ütközés elkerülése érdekében félrerántotta a kormányt, kidöntött két jelzőtáblát és az árokba csapódott. A sofőr és utasa könnyű sérülést szenvedett.

A balesetet okozó jármű megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A gépkocsiról kevés információ áll rendelkezésre: világos ezüst színű, Toyota Prius típusú, a járművezető személye egyelőre ismeretlen.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a balesetet látta, a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtó járműről, illetve annak vezetőjéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon!

Forrás, fotó: Police.hu

Hozzászólás
Előző cikkKóspallagon, Zebegényben és Szobon koncertezik a Vác Civitas
Következő cikkZenére ébredhetnek vasárnap a verőceiek