Minibölcsőde épülhet Letkésen

Minibölcsőde építésére nyert forrást a letkési önkormányzat – tájékoztatta a helyieket Huszák Tamás polgármester. Az elnyert, mintegy 294 millió forint támogatásnak köszönhetően két csoportszobás bölcsőde építésére nyílik lehetőség a településen.

Ismét egy örömteli hírt szeretnék megosztani Önökkel. A TOP_Plusz-3.3.1-21 kódszámú „Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése” elnevezésű pályázatunkat támogatásra alkalmasnak értékelte a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Programokért Felelős Helyettes Államtitkársága – írta az önkormányzat közösségi oldalán a településvezető.

Huszák Tamás lapunknak elmondta: a bölcsődés korú gyermekek létszáma jelenleg is 30 felett van a településen, ezért nagyon fontos a fejlesztés. Azt látjuk, hogy a családtámogatási rendszernek köszönhetően, nagyobb a gyermekvállalási kedv Letkésen is, illetve egyre több fiatal tervez a településen letelepedni.

„Köszönjük mindenki munkáját, aki valamilyen formán hozzájárult ahhoz, hogy pályázatunk sikeres legyen! Köszönjük az Államtitkárságnak az elnyert támogatási összeg biztosítását, és köszönjük a Pest Megyei Önkományzatnak a tervek elkészítését” – tette hozzá a polgármester.

Hozzászólás
Előző cikkMegújult a Vác-Alsóváros vasúti megállóhely
Következő cikkFidesz-Vác: Az Inotay vezette váci baloldal morális megújulásának 10 pontja