Még nem biztos a váci asztaliteniszezők második helyezése

Vereséget szenvedett a harmadosztályú asztaltenisz bajnokságban a Váci Reménység együttese, a csapatbajnokság Észak-kelet csoportjában szoros csatában maradt alul az Eger otthonában. Ezzel így még nem tudta bebiztosítani második helyét a bajnokságban a váci együttes.

Az Eger a tízcsapatos mezőny második felében tanyázott a találkozó előtt, a váciak jó eséllyel pályáztak idegenben is a győzelemre. Jól is indult a találkozó, hiszen a Héjj Marcell, Klucsár Péter és a Galgóczi Balázs, Lovas Dániel páros is nyerni tudott. Azonban a folytatásban az egyéni mérkőzések ugyanúgy váltakozó sikerrel értek véget a váciak számára, mint a novemberi egymás elleni váci találkozón. A Reménységből hárman (Héjj Marcell, Klucsár Péter, Lovas Dániel) is 50%-os mérleggel zárták az egyéniket, míg Galgóczi Balázs nyeretlen maradt. Így aztán a lehető legszorosabb arányban szenvedett vereséget a váci asztalitenisz együttes a bajnokin.

A bajnokságban május elsején hazai pályán fogadja a Váci Reménység a Nyírbátort, ez a találkozó a második helyezés szempontjából döntő jelentőségű lehet majd.

Eger-Váci Reménység 10:8

Hozzászólás
Előző cikkNépviseletbe öltözött a szobi Danubius Táncegyüttes – Ma van a Népviselet napja
Következő cikkDefibrillátorért jótékonykodtak a zebegényiek