Két vereséggel búcsúztatta a középszakaszt a váci vízipóló csapat az OB II-ben

Egerben rendeztek dupla fordulót az OB II-es vízilabda bajnokságban, ahol a Váci Vízilabda SE mindkét mérkőzésén alulmaradt ellenfeleivel szemben. A listavezető PTE-PEAC és minden meccsét eddig elvesztő Eger is jobbnak bizonyult a Duna-partiaknál a hétvégén.

A középszakasz 2. számú csoportját vezető PTE volt a váciak első ellenfele. A találkozó szoros negyedeket hozott, ezek közül a harmadik döntetlennel zárult. Ám mivel a másik háromban rendre több gólt kapott a Duna parti együttes, mint amennyit dobott, végül nem sikerült meglepetést okozni. A Vácból Kiss Ádám dr. négy góllal volt a legeredményesebb.

Váci VSE – PTE-PEAC 9-13

A másik mérkőzés volt a forduló záró összecsapás. A házigazda Eger elleni mérkőzésnek tétje már nem volt a helyezések szempontjából, de kötelező győzelemnek látszott a minden találkozóját elvesztő egriek ellen nyerni a találkozón. A mérkőzés első felében hátrányba került a váci gárda, amit a meccs második részében nem sikerült csökkenteni a gól gazdag mérkőzésen. Győzött a vendéglátó. Ezen a mérkőzésen Bártfay Zsolt volt a legeredményesebb, négy alkalommal talált a kapuba a váci játékos.

Váci VSE – Eger 15-17

Az ötcsapatos csoportban 2 győzelemmel és 6 vereséggel áll a Váci VSE. A negyedik helyen zárt a középszakaszban és a folytatásbeli rájátszásban majd az OB II-es pontvadászat ötödik helyéért szállhat majd medencébe.

Hozzászólás
Előző cikkDefibrillátorért jótékonykodtak a zebegényiek
Következő cikkSzülésfelkészítő programokat szerveznek a váci kórházban