Újabb milliárdok érkeznek a térségbe – Közösségi és sportközpontot alakíthat ki Őrbottyán

Multifunkciós közösségi és sportközpont kialakítására nyert támogatást Őrbottyán – ezt a település polgármestere jelentette be kedden, a közösségi oldalon. Az elnyert támogatás összege közel 300 millió forint.

Örömmel tájékoztatom Önöket, hogy településünk a Pénzügyminisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságának a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében a „TOP_Plusz-1.2.1-21 – Élhető települések” című pályázata során Multifunkciós közösségi és sportközpont kialakítására kapott anyagi támogatást – jelentette be Szabó István polgármester.

Ismertette, hogy a Sport közben megvalósuló beruházásra elnyert támogatás összege 297.180.559 forint.

Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője korábban elmondta, a kormánynak sikerült elérnie Brüsszelben, hogy a Pest megyei településeknek is jussanak TOP PLUSZ források. Ezzel a választókörzet települései összességében több milliárd forint többletforráshoz jutnak idén. Ráadásul településenként százmilliós vagy többszáz millió forintos összegek érkezhetnek, amikből komplex programok is megvalósíthatók.

Hozzászólás
Előző cikkTúrázók figyelmébe: ha csíkos kismalacot látnak, legyenek óvatosak!
Következő cikkKisgyerekes családok kedvence, Kalap Jakab lesz az őrbottyáni Tavaszköszöntő vendége