Több szabadtéri sátrat nyertek pályázatokon a nagybörzsönyiek

Több sikeres pályázatnak köszönhetően szabadtéri rendezvénysátrakat szerezhetett be a nagybörzsönyi önkormányzat és a Tegyünk Együtt Nagybörzsönyért Egyesület. A kormányzati támogatásokkal beszerzett eszközök nagy segítséget nyújtanak majd a településnek a kültéren tartott programok során.

Szintén egy régi álmunk vált valóra azzal, hogy településünk már nagyméretű szabadtéri sátrakkal is rendelkezik – írja közleményében Paulik Oszkár, Nagybörzsöny polgármestere.

A településvezető kifejtette: a Tegyünk Együtt Nagybörzsönyért Egyesület a Nemzeti Civil Alaphoz benyújtott pályázatának köszönhetően 1 darab 6×12 méteres, valamint 1 darab 6x14 méteres professzionális sátrakat tudott vásárolni. Az önkormányzat sem tétlenkedett, a kistelepülési önkormányzati rendezvényeinek támogatására nyújtotta lehetőségeket kihasználva 3 db 3×3 méteres szabadtéri sátrat vásárolt.

A szabadtéri rendezvényeinken ezek a sátrak hatalmas segítséget fognak nyújtani. Köszönet a támogatónak, Magyarország Kormányának – fogalmazott Paulik Oszkár polgármester.

Hozzászólás
Előző cikkMadármegfigyelő sétát tartottak a váci ligetben
Következő cikk200 millió forintot kaptak Inotayék óvodafejlesztésre – Semmit nem csináltak