A szurkolók támogatása is kellett Vácdukán a hazai sikerhez az Őrbottyán ellen

Fordulatos mérkőzésen győzött a vendéglátó Vácduka KSK az Őrbottyán KSE ellen úgy, hogy az első játékrészben a brillírozó vendégek négyszer is mattolták a hazai portást. A gólokban gazdag, látványos összecsapást 6-4-es különbséggel nyerték meg a vácdukaiak, és előzték a mai ellenfelet a Pest megyei negyedosztály Közép-csoportjának tabelláján.

Szikrázó napsütésben, de ennek ellenére kissé hűvös időben kezdődött a két csapat közötti találkozó 15 órakor Habos Gábor játékvezető sípszavára. A nagy érdeklődéssel várt találkozóra legalább ötven néző tette tiszteletét, és láthatták, hogy az első negyedóra végén Eged Viktor Dominik találatával vezetett a hazai gárda. (1-0) Nem kellett sokáig várni a vendégek válaszára, előbb Kiss Roland egyenlített, aztán a csapat játékos edzője, Kiss Norbert megfordította a találkozót. (1-2)

De nem volt hiány fordulatokban a nagyon jó iramú meccsen, Eged Viktor duplázni tudott, ismét döntetlen volt az állás. (2-2) Az első félidő hajrájában ismét tudott feljebb kapcsolni az Őrbottyán, Faragó és Kiss Roland révén kétszer is beköszöntek, ezzel kétgólos előnnyel mehettek a szünetre a vendégek. Elégedetten nézhettek körbe a szurkolók, mert egy játékrészt követően hat találatot is láthattak. (2-4)

A fordulást követően a Vácdukát jelentősen kezdte támogatni a hazai szurkoló tábor, „Mi még egy városi csapatot is elverhetünk! ”-ez a rigmus többször is elhangzott a fordulást követően. Az 56. percben meg is lett az eredménye, Rácz Ádám révén egy gólra zárkóztak fel a hazaiak. Az utolsó negyedóra bőven a hazaiaké volt, három alkalommal is mattolták a vendégeket, Nagy Levente Zsolt duplázott, Eged Viktor Dominik pedig harmadik góljával végleg ledöntötte a látványos és leleményes akciókkal tarkított mérkőzést.

A Vácduka KSK 6-4-es különbséggel győzte le az Őrbottyán KSE-t a Közép-csoport 14. fordulójában lejátszott mérkőzésen. Mindkét együttes maximális dicséretet érdemelt a gólgazdag, izgalmas mérkőzésen mutatott játékáért.

A Vácduka ezzel a hetedik, az Őrbottyán a nyolcadik pozícióban tanyázik a bajnokság tabelláján.

Vácduka KSK- Őrbottyán KSE 6-4

Képgaléria a mérkőzésről

Hozzászólás
Előző cikk200 millió forintot kaptak Inotayék óvodafejlesztésre – Semmit nem csináltak
Következő cikk5 tonna váci adomány érkezett meg Técsőre