Pontot tudott rabolni Őrbottyánban a Fóti SE II labdarúgócsapata

Bár az Őrbottyán a játékos-edzőjének, Kiss Norbertnek a találatával az első félidőben még vezetett, de a fordulást követően mégis meg kellett elégedniük egy ponttal, mert a fótiak feljavultak és egyenlítettek. Összességében egy jó színvonalú találkozón igazságos eredmény született.

A két együttes korábbi találkozói mindig nagyon sportszerű hangulatban zajlottak és vasárnap is erre készültek a felek. Az első félidőben sok helyzetet alakított ki a hazai együttes, amelyből egyet Kiss Norbert révén sikerült gólra váltani a 31. percben. A bottyáni játékos-edző elmondása alapján a szerencse is kellett a találathoz, amit a kapunak háttal, éles szögből, félfordulattal lőtt a fótiak hálójába. (1-0)

A fordulást követően sem hagyott alább a mérkőzés irama, sok helyzetet láthattunk mindkét oldalon. De amíg a hazaiak azokat kihagyták, úgy a fótiak egy védelmi hibát követően be tudtak találni, a 69. minutumban egyenlítettek Szigeti Norbert József révén. (1-1)

A találkozó 1-1-re végződött, az Őrbottyán ezzel a hatodik, a Fót pedig a kilencedik, még kieső helyen tanyázik a Pest megyei labdarúgó bajnokság negyed osztályának Közép csoportjában a 13. fordulót követően.

Kiss Norbert elmondta, hogy nagy büszke a csapatára, mindenki nagyon odatette magát és csapatként sem vallottak szégyent. A maximumot hozták csapattársai és mindenki összhangban volt egymással. Bár az elhullajtott pontok miatt szomorú is volt. Gratulált az ellenfélnek is az élvezetes, jó színvonalú mérkőzéshez.

Őrbottyán KSE-Fót SE II. 1-1

Fotó: Őrbottyán KSE

Hozzászólás
Előző cikkVácon és környékén több mint 250 menekültnek segít a Karitász, Kosdról is folyamatosan érkeznek az adományok Vácra
Következő cikkKormányzati támogatást kapott több település is kulturális programok megszervezésére