Óriási botrány Vácon: nők és kiskorúak megerőszakolásáról fantáziált újságjában a jobbikos képviselő

A TARTALOM A NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA ALKALMAS!
Elképesztő szennylapokat hozott nyilvánosságra a Váci Anonymus nevű honlap a napokban. Fehér Zsolt, váci jobbikos képviselő saját készítésű „újságját” mutatja be az oldal, amelyben gyomorforgató írások vannak többek között nők megerőszakolásáról, pedofíliáról, szexről. Az újságban Fehér Zsolt gondosan részletezi, hogyan erőszakolt, alázott és vert meg nőket. Igazán kellemetlenül érezheti most magát Inotay Gergely és az Összefogás teljes frakciója.

A CIKK OLVASÁSÁT KIZÁRÓLAG 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK ÉS ERŐS IDEGZETŰEKNEK AJÁNLJUK!

A Vadhajtások nevű portál készített egy összeállítást, de kérjük, csak akkor olvassák el, ha bírja a gyomruk a gusztustalanságot!

Jobbikos képviselő: ha találok magamnak nőt, azt megerőszakolom, feldarabolom, lepisilem, kutyáknak dobom. Egész nap veri, mert nincs neki nője…. A gyomrunk felfordult. – kezdi Fehér Zsolt lapjának szemlézését a Vadhajtások. A bejegyzés többi részét – némi finomítással – idézzük.

„A Váci Anonymus a jobbikos régi írásait hozta nyilvánosságra, ami azért is meglepő fordulat, mert napokkal ezelőtt Fehér Zsolt, úgy került a címlapokra, hogy náci előadást tartott a közösségi oldalon. De ami most kiderül erről a hulladékról, az valóban az ellenzék és természetesen a Jobbik legalját jelenti. (…) Mi is csak beleolvastunk a hatalmas anyagmennyiségbe, és elég is volt. Akit ennél jobban érdekel, nyugodtan kattintson a Váci Anonymus oldalára, az összes anyag elérhető.

(…)Szemezgessünk mondanivalójából. Kezdjük a hatcsöcsű nővel, aki malacokat tudna szopatni, és aki felszólította őt, hogy húzzon porszívót a p…re. Sikerült, Zsizsik?

Olvastuk tovább, el is szégyelltük magunkat, mi annak idején Petőfi, Arany, József Attila verseit olvasgattuk. Hogyan fordulhatott elő, hogy nem vettünk észre olyan gyöngyszemeket, melyek Fehér Zsolt lapjában jelentek meg, ajánlhattuk volna Vona Gábornak a naggyűléseire.

Nem tudjuk, most van-e barátnője, vagy továbbra is polírozza magának a farkát, de az biztos, hogy a váci ellenzéki polgármesterasszonnyal jár díjakat átadni a kultúra napján. Mondják persze, a pornó is a kultúra része, csak egy olyan irodalom, amit kézzel kell olvasni. A gratulációknál megállja, hogy ne rázza túl sokáig a kinyújtott kezet? De, min is csodálkozunk, mikor Makizaj kinevezte Gréczyt a kultúráért felelősének.

Haladjunk tovább a címszavakkal, „Bombát a fővárosra”, valamint „Rendőrök és katonák, köpök a sírotokra”. Rajzol is, késsel verekedő fiatalokat, és „Nagyvárosi tájkép terrortámadás előtt” elnevezésű képet. Nem másoljuk ide, vizuális környezetszennyezés. Megtudtuk, hogy érvénytelen diákigazolvánnyal bliccel, és az ellenőröket téliszalámiként feldolgozva megenné. Ha már ételről beszélünk, emeljük a tétet. Megtalálhatja itt a perverzeknek szóló ajánlatát is, ahol valaki éppen a nagydolgát végzi el az alatta fekvő szájába, persze ez csak számunkra undorító, szerzőnk közli, hogy kimegy enni valamit, mert megéhezett. Jó étvágyat képviselő úr!

Szexuális élete is az ilyen témák körül forog. Nőnemű képviselőtársak, vélemény? Kunhalmi? Vadai? Szabó? Szél?

Mi, vidám fiatalok lévén beleegyeztünk a játékba, és már fröcsögött is a tüdejükbe a híg csokoládé. Ilyen jót se szartam azóta se, mint akkor.”

(…) A képviselő úr elmondta azt is, hogy a maszturbációtól kisebesedett a farka, nőket erőszakol meg, és teszi ezt pont a Városháza előtt. Nem tudjuk, ez szexuális fetisizmus, melynek tárgya az önkormányzati épület, egy politikai performansz, mely azt hivatott bemutatni, tele a t…e a politikával, esetleg valami ütős anyagot szerzett be elöljárónk?

Azt is olvashatjuk, a nőket feldarabolja, majd megeszi.

De a helyzet ennél jóval komolyabb, szerintünk a rendőrségre tartozik tisztázni, történt-e bármilyen bűncselekmény, nemi erőszak, darabolás, esetleg kannibalizmus, vagy Fehér Zsolt egész egyszerűen h…e? (…) Nehezen hisszük el, hogy ez a fickó alkalmas Vác bármilyen szintű képviseletére!

Mi hiányzik, kábítószer? Erre is van történet:

„Drogambulancián
„A szanatóriumban igen kedvesen bántak velem a nővérkék, talán mert folyamatosan szextörténeteimmel szórakoztattam őket, főként a becsempészett jointok elfogyasztása után.”

Mindegy, hol ütjük fel irományait. Beszéljünk még a szexről.

„ megj. értitek, minden álmom egy szőrös segg. ” (fene a gusztusodat Zsizsik!)
„Egyébként tudom, hogy ezt szeretnéd, de nem megyek koncentrációs táborba, szerintem a melegeket nem üldözni kéne, hanem elfogadni. ” (elvégre olyan kazán is van, ami vegyestüzelésű…)

„Egy retkes ku..át kú..am éjjel, őrült csatát vívtunk a kéjjel. Megaláztam, lepisiltem, szíjat hasítottam a hátából, arcát megvagdostam, mellét megnyomorítottam, nyelvéből kolumbiai nyakkendőt csináltam, körmein citeráztam, megvertem, üvegszilánkot dugtam a hüvelyébe. Végül pedig meztelenül kidobtam a hóba, ott döglik azóta is, ha fel nem zabálták a kóbor kutyák. ”

A Vadhajtások cikkét a VácOnline is szemlézte, aki összeszedte Fehér Zsolt eddigi és jelenlegi pályafutásának egy részét. Mutatjuk:

a váci Jobbiknak az elnöke,
fizetett jobbikos megyei képviselő,
egykori sikertelen országgyűlési képviselőjelölt,
majd a választók mégiscsak megválasztották Alsóváros képviselőjének,
ezek után az Összefogás nevű baloldali frakciótöbbség kinevezte az Emberi Kapcsolatok Bizottsága élére,
ezen a posztján ő felel a váci oktatásért, kultúráért és szociális ügyekért,
e rangja kapcsán díjakat ad át és kezet fog a kitüntetettekkel,
négy váci cég felügyelő bizottságának a tagja,
majdnem havi 800 ezer forint jövedelme származik abból a demokráciából, amelyről lapjában lesújtóan megvető a véleménye…

A portál úgy fogalmaz: „Vác polgárai immár nagyon várják, mikor éri el mindez a szellemi mocsok Inotayék ingerküszöbét, hogy ki az a perverz, váci náci, akit továbbra is megtűrnek maguk között? Fehérnek pedig azonnal távoznia kellene a közéletből, mert alkalmatlan arra, hogy bárkit is ebben a városban képviseljen!”

Hozzászólás
Előző cikk10 dolog Pest megye 4. számú országgyűlési választókerületéről
Következő cikkRohamléptekben fejlődik Ipolydamásd