Eddig közel 500 millió állami forrás érkezett Kisnémedibe, de több pályázat még elbírálás alatt van

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, Kisnémedi önkormányzata a hamarosan véget érő kormányzati ciklusban eddig összességében 483 millió forint összegben nyert el állami forrásokat különböző jogcímeken építő beruházásokra, fejlesztésekre, javításokra, beszerzésekre, közösségi programok megvalósítására. Ez az összeg még bőven emelkedhet hiszen a település igen aktív a pályázatok terén, jelenleg is több elbírálás alatt van.

Folyamatosan épül, szépül a falu

Kisnémediben az idei évben pályázati forrásból kívánják folytatni a már elkezdett Zrínyi utca aszfaltozását, felújítanák a szolgálati lakást, és az általános iskola diákjai által használt tornacsarnokot, valamint a három és fél hektáros ősparkban is munkálatokat kezdenének, amennyiben sikeresnek ítélik a beadott pályázatokat.

Edelman György a település polgármestere elmondta, a Zrínyi utca folytatásának költsége nem éri el a Magyar Falu Program keretében kiírt összeget. Hozzátette, hogy a beadott pályázatok kiértékelése és az eredmények ismertetése néhány hónap múlva, áprilisra várható.

A közelmúltban minibölcsőde is épült a faluban

Hozzászólás
Előző cikkMaskarás felvonulás lesz Ipolydamásdon
Következő cikkAz Ismerős Arcok is koncertet ad a Sződfeszten